onsdag den 31. august 2011

Tværfaglighed, kreativitet og innovation

Jo den er god nok. De tre begreber hænger sammen. I hvertfald når man besøger kunstner og designer Rosan Bosch's hjemmeside - Læs bare hvordan hun beskriver sin virksomhed:

"Rosan Bosch ApS er en kreativ virksomhed, som skaber tværfaglige projekter gennem integrationen af kunst, design og arkitektur. Bag virksomheden står den professionelle kunstner Rosan Bosch, som har arbejdet professionelt med kunst, design og arkitektur i snart 20 år. Gennem tværfaglige projekter bruger Rosan Bosch kreativiteten som redskab for innovation og forandring, stiller spørgsmålstegn ved indgroede kulturer og traditioner, og skaber rum for nye måder at tænke og handle på. Projekterne føres ud i livet af tegnestuens team af designere, kunstnere, akademikere og arkitekter, som hver især bidrager til projekternes tværfaglige og innovative fokus."

Vi vil se nærmere på hende i undervisningen. Men besøg selv hjemmesiden og se på hendes (og hendes tidligere kompagnons) projekter - F.eks. Levende arbejdsplands eller Freezone, der arbejder med at få mennesker til at ændre på deres måde at agere i forhold til hinanden på - - - ikke ulig Karoline H. Larsen's projekter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar